"Fejsbuk" i za klasične mobilne telefone

Bez autora
Jul 14 2011

Najveća društvena Internet mreža "Fejsbuk" lansirala je aplikaciju kompatibilnu sa 2.500 postojećih modela klasičnih mobilnih telefona. Radi se o novoj verziji "Fejsbuka" za svaki telefon koja donosi funkcije dosad rezervisane samo za "pametne" telefone - "smartfone", kao što je prebacivanje fotografija, pristup najnovijim sadržajima postavljenim na "Fejsbuku" i mogućnost pronalaženja prijatelja sa "Fejsbuk" liste.Aplikacija je besplatna i dostupna preko Veb lokacije "m.facebook.com". Broj korisnika "Fejsbuka" preko mobilnih telefona je, istovremeno, premašio cifru od 250 miliona.

"Fejsbuk" i za klasične mobilne telefoneNajveća društvena Internet mreža "Fejsbuk" lansirala je aplikaciju kompatibilnu sa 2.500 postojećih modela klasičnih mobilnih telefona, preneli su francuski elektronski mediji.

Radi se o novoj verziji "Fejsbuka" za svaki telefon koja donosi funkcije dosad rezervisane samo za "pametne" telefone - "smartfone", kao što je prebacivanje fotografija, pristup najnovijim sadržajima postavljenim na "Fejsbuku" i mogućnost pronalaženja prijatelja sa "Fejsbuk" liste.

Aplikacija je besplatna i dostupna preko Veb lokacije "m.facebook.com".

Broj korisnika "Fejsbuka" preko mobilnih telefona je, istovremeno, premašio cifru od 250 miliona.

Sud presudio u korist "iBeja"

Novine se dešavaju i kod prodajne mreže  "iBej", ali vezano za sudski proces protiv "Loreala".

Sud pravde Evropske unije je konstatovao da taj sajt za "onlajn" prodaju,  vezano za spor sa proizvođačem kozmetike "Lorealom", nije izvršio kršenje intelektualnog vlasništva i prodaju falsifikovanih proizvoda.

Sud je ocenio da ako Veb sajt dozvoljava svojim korisnicima objavljivanje znaka koji odgovara određenom brendu na njihovim Internet stranicama, on ne snosi odgovornost.

Konstatovano je, međutim, da "iBej" mora da bude "pro-aktivniji" u otkrivanju falsifikatora i drugih posrednika na sivom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik