Flaša viskija od 100.000 funti

Bez autora
Jun 08 2011

“Dagio”, najveća svetska destilerija, prodaće 60 dekantera (flaša) škotskog viskija ograničene serije po ceni od 100.000 funti povodom obeležavanja 60 godina vladavine kraljice Elizabete Druge 2012. godine. “Diamond Jubilee Blended Scotch Whisky by John Walker & Sons” je vrsta viskija destilovana 1952. godine delimično sazrela u buretu od hrastovine iz Sandringema.Viski će se prodavati u kristalnim fla[ama, ukrašenim srebrnim prstenom sa dijamantom od pola karata i pečatom sa jedinstvenim brojem.

Flaša viskija od 100.000 funti“Dagio”, najveća svetska destilerija, prodaće 60 dekantera (flaša) škotskog viskija ograničene serije po ceni od 100.000 funti povodom obeležavanja 60 godina vladavine kraljice Elizabete Druge 2012. godine.

“Diamond Jubilee Blended Scotch Whisky by John Walker & Sons” je vrsta viskija destilovana 1952. godine delimično sazrela u buretu od hrastovine iz Sandringema, objašnjava “Dagio”.

Viski će se prodavati u kristalnim fla[ama, ukrašenim srebrnim prstenom sa dijamantom od pola karata i pečatom sa jedinstvenim brojem.

Uz to se dobijaju dve kristalne ručno izrađene čaše, kao i kožna brošura sa vlastitim imenom ili logom, a sve to u drvenoj kutiji. Zarađen novac otići će u dobrotvorne svrhe.

Prva boca viskija biće poklonjena kraljici Elizabeti, a ostale će biti ponuđene na zatvorenoj prodaji gde će moći da učestvuju samo oni sa pozivnicama.

Standardna flaša viskija “Džoni Voker” sa crvenom etiketom košta 19,95 funti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik