"Fudžicu" lansirao nov server "Kelvin NAS Q800"

Bez autora
Nov 09 2010

Japanska informatička kompanija "Fudžicu" je lansirala novi server "Kelvin NAS Q800". Radi se o mrežnom sistemu tipa "sve u jednom" koji služi i za stvaranje rezervnih kopija i deljenje podataka i fajlova u lokalnoj mreži.Sistem je pre svega namenjen malim i srednjim preduzećima koja žele da sa relativno malim ulaganjima omoguće fleksibilno, centralizovano deljenje podataka između kompjutera i korisnika na lokalnoj mreži. Glavne prednosti su mogućnost ugradnje do četiri čvrsta diska u kućište, velika brzina transfera podataka, mala potrošnja energije i velika pouzdanost.

"Fudžicu" lansirao nov server "Kelvin NAS Q800"Japanska informatička kompanija "Fudžicu" je lansirala novi server "Kelvin NAS Q800".

Radi se o mrežnom sistemu tipa "sve u jednom" koji služi i za stvaranje rezervnih kopija i deljenje podataka i fajlova u lokalnoj mreži.

Sistem je pre svega namenjen malim i srednjim preduzećima koja žele da sa relativno malim ulaganjima omoguće fleksibilno, centralizovano deljenje podataka između kompjutera i korisnika na lokalnoj mreži. Glavne prednosti su mogućnost ugradnje do četiri čvrsta diska u kućište, velika brzina transfera podataka, mala potrošnja energije i velika pouzdanost.

"Kelvin NAS server Q800" će posebno biti koristan firmama koje podatke trenutno razmenjuju i čuvaju na manje robusnim i sporijim uredajima za skladištenje, kao što su prenosivi USB diskovi i "fajl-server" diskovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik