Gedžeti: Poken podsetnica

Bez autora
Mar 15 2010

"Poken" je vizitkarta koja omogućava da se na lak način razmenjuju kontakti i povezuju na profile na onlajn društvenim mrežama, kao što su "Fejsbuk" ili "Linkedin".Jednostavno se sastave dva poken dlana – "haj for" i - već su povezani. Poken omogućava da se povežete na sve društvene mreže preko jednostavnog interfejsa, i da s lakoćom preuzmete kontakt detalje vaših prijatelja i poslovnih partnera i unesete ih u programe kao što su autluk i epl mejl.

Gedžeti: Poken podsetnica"Poken" je vizitkarta koja omogućava da se na lak način razmenjuju kontakti i povezuju na profile na onlajn društvenim mrežama, kao što su "Fejsbuk" ili "Linkedin".

Jednostavno se sastave dva poken dlana – "haj for" i - već su povezani. Poken omogućava da se povežete na sve društvene mreže preko jednostavnog interfejsa, i da s lakoćom preuzmete kontakt detalje vaših prijatelja i poslovnih partnera i unesete ih u programe kao što su autluk i epl mejl.

"Pokeni" razmenjuju šifrovani kod kada se dva "dlana" dodirnu. Oni koriste originalnu niskoenergetsku tehnologiju zasnovanu na radio-frekvenciji, koja je bežična, ali i bezbedna. Čuvanje i upravljanje kontaktima je na sajtu www.poken.com.

Da biste učitali svoje kontakte, jednostavno ubacite poken USB konektor u USB port kompjutera, i registrujete se kako biste kreirali poken profil. Odaberite društvene mreže koje želite da stavite na svoju karticu – poken podržava većinu međunarodnih i regionalnih društvenih mreža – i unesite svoje kontakt podatke. Za razliku od papirnih vizitkarata, ovde možete menjati svoje podatke, upravljati kontaktima i u svakom trenutku ih eksportovati gde god želite. Na taj način su kontakti uvek ažurirani. Uz kapacitet od 100 i više datoteka za kontakte i 2 GB ugrađene fleš memorije, ova spravica zamenjuje čitavu hrpu klasičnih papirnih vizitkarata.

Ocenite tekst
Komentari
  • olja

    Mar 16 2010
    Korisno..
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik