Google sprema netbook zasnovan na Chrome OS

Bez autora
Nov 29 2010

Kompanija Google bi do kraja 2010. mogla da predstavi netbuk pod svojom markom, koji će raditi na bazi operativnog sistema Chrome. Ranije je procenjivano da bi obim prve partije mogao da iznosi 60.000 do 70.000 mini-računara koji bi trebalo da se montiraju u fabrikama kompanije Inventec.Konačnu verziju operativnog sistema Chrome OS, američki Google trebalo bi da predstavi do kraja ove godine. Zvanična proizvodnja tog netbuka za potrošače otpočeće u 2011, kada će se na tržištu pojaviti i modeli drugih proizvođača na bazi Chrome OS.

Google sprema netbook zasnovan na Chrome OSKompanija Google bi do kraja 2010. mogla da predstavi netbuk pod svojom markom, koji će raditi na bazi operativnog sistema Chrome.

Ranije je procenjivano da bi obim prve partije mogao da iznosi 60.000 do 70.000 mini-računara koji bi trebalo da se montiraju u fabrikama kompanije Inventec.

Konačnu verziju operativnog sistema Chrome OS, američki Google trebalo bi da predstavi do kraja ove godine, objavio je tehnoblog Engadget.

Zvanična proizvodnja tog netbuka za potrošače otpočeće u 2011, kada će se na tržištu pojaviti i modeli drugih proizvođača na bazi Chrome OS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik