Gugl unapredio sistem za vraćanje podataka

Bez autora
Mar 16 2010

Gugl je objavio da je proširio svoj veoma napredan i sofisticiran sistem za čuvanje i vraćanje podataka u slučaju nepogoda. Sistem sada obuhvata i sve komponente njegovih aplikacija za komuniciranje i saradnju - "Gmail", "Dokumete", "Sajtove", "Grupe", "Video" i "Kalendar".Postignuti nivo zaštite u smislu količine sačuvanih podataka i vremena neophodnog za njihovo vraćanje u prethodno stanje kako bi servis nastavio da radi mogu, međutim, sebi da priušte samo veoma velike kompanije i jaki ponudioci usluga iz računarskog sektora.

Gugl unapredio sistem za vraćanje podatakaGugl je objavio da je proširio svoj veoma napredan i sofisticiran sistem za čuvanje i vraćanje podataka u slučaju nepogoda.

Sistem sada obuhvata i sve komponente njegovih aplikacija za komuniciranje i saradnju - "Gmail", "Dokumete", "Sajtove", "Grupe", "Video" i "Kalendar".

Postignuti nivo zaštite u smislu količine sačuvanih podataka i vremena neophodnog za njihovo vraćanje u prethodno stanje kako bi servis nastavio da radi mogu, međutim, sebi da priušte samo veoma velike kompanije i jaki ponudioci usluga iz računarskog sektora.

Ključ "Guglovog sistema je sinhrono repliciranje svih podataka na više servera i centara u realnom vremenu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik