Hotel „da se smrzneš“

Bez autora
Dec 26 2011

Ledeni objekat na području grada Sibiu u Rumuniji, privukao je pažnju mnogih turista. Prvi gosti su se smestili, a osim što je izgrađen u potpunosti od blokova leda izvađenih iz obližnjeg jezera Balea, nesvakidašnji hotel krase ledeni ukrasi – gitara, fotelja i razne skulpture.Ovaj neobičan hotel nalazi se na nadmorskoj visini od 2.000 metara, a maksimalna temperatura u unutrašnjosti ne prelazi minus jedan stepen. U svetu ima 14 hotela od leda, ali se oni često pre istope nego što ugoste sve zainteresovane turiste.

Hotel „da se smrzneš“Prvi gosti ledenog hotela u Rumuniji smestili su se udobno, koliko je to moguće pri maksimalnoj temperaturi ispod nule! Osim što je izgrađen u potpunosti od blokova leda izvađenih iz obližnjeg jezera, nesvakidašnji turistički objekat krase ledeni ukrasi – gitara, fotelja i razne skulpture.

Ledeni objekat na području grada Sibiu u Rumuniji, privukao je pažnju mnogih turista. Prvi gosti su se smestili, a osim što je izgrađen u potpunosti od blokova leda izvađenih iz obližnjeg jezera Balea, nesvakidašnji hotel krase ledeni ukrasi – gitara, fotelja i razne skulpture.

Ovaj neobičan hotel nalazi se na nadmorskoj visini od 2.000 metara, a maksimalna temperatura u unutrašnjosti ne prelazi minus jedan stepen.

U svetu ima 14 hotela od leda, ali se oni često pre istope nego što ugoste sve zainteresovane turiste.

Pojedini hoteli od leda su u obliku većeg eskimskog igloa, a neki su prava neimarska čuda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik