I Google pravi nešto kao iPad

Bez autora
May 13 2010

Telefonski operater „Verizon vajerles” (Verizon Wireless) objavio je da s veb pretraživačem „Guglom” (Google) radi na razvoju mini-prenosivog uređaja koji bi mogao da konkuriše „Eplovom” (Apple) iPad-u. Gledaju sve što ´Gugl´ ima u svojoj ´arhivi´, a moglo bi da se iskoristi u razvoju tablet uređaja koji će korisnicima pružiti fantastično iskustvo.„Verizon vajrles”, najveći operater mobilne telefonije u SAD, je zajednička kompanija telekomunikacionih firmi - američkog „Verizona” i britanskog „Vodafona”.

I Google pravi nešto kao iPadTelefonski operater „Verizon vajerles” (Verizon Wireless) objavio je da s veb pretraživačem „Guglom” (Google) radi na razvoju mini-prenosivog uređaja koji bi mogao da konkuriše „Eplovom” (Apple) iPad-u.

„Gledamo sve što ´Gugl´ ima u svojoj ´arhivi´, a moglo bi da se iskoristi u razvoju tablet uređaja koji će korisnicima pružiti fantastično iskustvo”, izjavio je listu „Vol strit džurnalrnal” (Wall Street Journal) izvršni direktor „Verizona” Lovel MekAdam.

„Verizon vajrles”, najveći operater mobilne telefonije u SAD, je zajednička kompanija telekomunikacionih firmi - američkog „Verizona” i britanskog „Vodafona”.

Glavni konkurent te kompanije je telekomunikacioni operater AT&T, koji ima veliku korist od svog ekskluzivnog sporazuma s „Eplom” vezanog za prodaju njegovog mobilnog telefona iPhone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik