"Intel" otvorio "onlajn" prodavnicu

Bez autora
Sep 16 2010

"Intel" je otvorio virtuelnu prodavnicu za prodaju aplikacija – "Epap", po ugledu na "Epstor" kompanije "Epl" i budući "Krom veb stor" firme "Gugl". Namenjen pre svega ultra prenosivim računarima - "netbukovima", taj "onlajn" prodajni centar ima u ponudi, između ostalog, aplikacije za zabavu, društvene mreže i kancelarijske poslove koje se plaćaju, ali i besplatne. Ti programi razvijeni u "Adobovoj" tehnologiji AIR i "Majkrosoftovoj" tehnologiji "Silverlajt" namenjeni su "netbukovima" pod operativnim sistemima "Vindouz XP" i "Vindouz 7" i novim operativnim sistemom kompanija "Nokija" i "Intel" - "MeeGo". "Intelova" prodavnica je od početka godine funkcionisala u beta (probnoj) verziji, a može joj se pristupiti preko malog softvera koji će biti preinstaliran u računarima određenih proizvođača kao što je "Asus", ali i dostupan za preuzimanje preko Interneta.

"Intel" otvorio "onlajn" prodavnicu"Intel" je otvorio virtuelnu prodavnicu za prodaju aplikacija – "Epap", po ugledu na "Epstor" kompanije "Epl" i budući "Krom veb stor" firme "Gugl", objavili su francuski elektronski mediji.

Namenjen pre svega ultra prenosivim računarima - "netbukovima", taj "onlajn" prodajni centar ima u ponudi, između ostalog, aplikacije za zabavu, društvene mreže i kancelarijske poslove koje se plaćaju, ali i besplatne.

Ti programi razvijeni u "Adobovoj" tehnologiji AIR i "Majkrosoftovoj" tehnologiji "Silverlajt" namenjeni su "netbukovima" pod operativnim sistemima "Vindouz XP" i "Vindouz 7" i novim operativnim sistemom kompanija "Nokija" i "Intel" - "MeeGo".

"Intelova" prodavnica je od početka godine funkcionisala u beta (probnoj) verziji, a može joj se pristupiti preko malog softvera koji će biti preinstaliran u računarima određenih proizvođača kao što je "Asus", ali i dostupan za preuzimanje preko Interneta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik