Internet u superbrzim vozovima

Bez autora
Nov 30 2010

Francuska kompanija SNCF eksperimentalno će uvesti internet u TGV vozove velikih brzina. Radi se o usluzi koja je kombinacija bežične Vi-Fi mreže i satelitske konekcije, a koja će se plaćati. Prvo će biti uvedena na linijama TGV-a ka istoku, u pravcu Strazbura, Luksemburga, Nemačke, ili severa Švajcarske.Postupak pristupa vebu u vozovima je jednostavan, svaki Internet korisnik biće usmeren na prihvatni veb portal Box TGV, koji će pružati mogućnost pristupa klasičnoj vezi. Cena - 4,99 evra za sat korišćenja, ili 9,99 evra za korišćenje tokom celog puta.

Internet u superbrzim vozovimaFrancuska kompanija SNCF eksperimentalno će uvesti internet u TGV vozove velikih brzina.

Radi se o usluzi koja je kombinacija bežične Vi-Fi mreže i satelitske konekcije, a koja će se plaćati. Prvo će biti uvedena na linijama TGV-a ka istoku, u pravcu Strazbura, Luksemburga, Nemačke, ili severa Švajcarske.

Postupak pristupa vebu u vozovima je jednostavan, svaki Internet korisnik biće usmeren na prihvatni veb portal Box TGV, koji će pružati mogućnost pristupa klasičnoj vezi. Cena - 4,99 evra za sat korišćenja, ili 9,99 evra za korišćenje tokom celog puta.

Takođe, će biti moguć pristup sadržajima za zabavu dece, ili razonodu odraslih, kao što su tečaj kuvanja (2,99 evra), tečaj jezika (2,99 evra), ili direktno gledanje najnovijih filmova (4,99 evra).

Plaćanje će se obavljati preko specijalnih kartica kupljenih u kioscima na stanicama, ili u vozu, kao i bankovnih kartica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik