Italijanski kreatori otvaraju hotele u Dubaiju

Bez autora
May 13 2010

Luksuzni hotel koji je dizajnirao modni kreator Đorđo Armani otvoren je u najvišoj zgradi na svetu - Burj Khalifi u Dubaiju. Armani hotel proteže se na deset spratova Burj Kalife, visokog 825 metara, a ima 160 soba.Sve prostorije opremljene su, naravno, nameštajem Armani/Casa. Najjeftinije sobe trenutno koštaju od 750 dolara za noć, i to bez poreza. Luksuzni apartman u kojem se nalazi dnevna soba, spavaća soba, radna osoba i potpuno opremljen bar košta oko 2.180 dolara.

Italijanski kreatori otvaraju hotele u DubaijuLuksuzni hotel koji je dizajnirao modni kreator Đorđo Armani otvoren je u najvišoj zgradi na svetu - Burj Khalifi u Dubaiju.

Armani hotel proteže se na deset spratova Burj Kalife, visokog 825 metara, a ima 160 soba. Sve prostorije opremljene su, naravno, nameštajem Armani/Casa. Najjeftinije sobe trenutno koštaju od 750 dolara za noć, i to bez poreza. Luksuzni apartman u kojem se nalazi dnevna soba, spavaća soba, radna osoba i potpuno opremljen bar košta oko 2.180 dolara.

Suparnička modna kuća iz Italije, brend Đani Versaće, planira krajem godine u Dubaiju da otvori svoj hotel. Njihov adut nije samo upečatljiv dizajn, već i veštački hlađena plaža, koja će biti mamac za goste koji uživaju u boravku u Dubaiju, ali im zadovoljstvo kvari prevruć pesak na plažama. Modna kuća Versaće za to ima rešenje - rashlađeni pesak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik