Jak i lak

Bez autora
Nov 07 2010

ViewSonic, jedna od vodećih kompanija na polju dizajna i proizvodnje vrhunskih LCD monitora predstavila je kupcima u Srbiji zanimljiv model ultraprenosnog računara „ViewBook 130“ koji se odlikuje nestvarno tankim linijama, dugim trajanjem baterije i skoro potpunim odsustvom grejanja.Uz perfektan kvalitet slike 13.3“ LED ekrana težak je samo 1.5 kilograma, a uz bežično umrežavanje i opciju za 3G modem predstavlja idealnog saputnika! Baterija može da izdrži pet časova, ima moćan hardver na bazi Intelove Centrino tehnologije, a cena je pet puta manja od Apple modela i upola niža od klasičnih notebook uredaja iste klase!

Jak i lakViewSonic, jedna od vodećih kompanija na polju dizajna i proizvodnje vrhunskih LCD monitora predstavila je kupcima u Srbiji zanimljiv model ultraprenosnog računara „ViewBook 130“ koji se odlikuje nestvarno tankim linijama, dugim trajanjem baterije i skoro potpunim odsustvom grejanja.

Uz perfektan kvalitet slike 13.3“ LED ekrana težak je samo 1.5 kilograma, a uz bežično umrežavanje i opciju za 3G modem predstavlja idealnog saputnika!

Baterija može da izdrži pet časova, ima moćan hardver na bazi Intelove Centrino tehnologije, a cena je pet puta manja od Apple modela i upola niža od klasičnih notebook uredaja iste klase!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik