“Jutjub” filmski festival

Bez autora
Feb 05 2012

Internet sajt “Jutjub” pokrenuće onlajn filmski festival, čijih će deset finalista biti poslato na filmski festival u Veneciji. Video-sajt, koji je u vlasništvu kompanije “Gugl”, saopštio je da će “Vaš filmski festival” prikazivati kratke filmove u trajanju do 15 minuta i da će prijave primati od 2. februara do 31. marta.Producentska kompanija reditelja Ridlija i Tonija Skota izabraće 50 polufinalista. Filmovi će biti prikazani preko “Jutjuba” i publika će onda birati favorite. Deset finalista biće poslato na 69. venecijansku Mostru.

“Jutjub” filmski festivalInternet sajt “Jutjub” pokrenuće onlajn filmski festival, čijih će deset finalista biti poslato na filmski festival u Veneciji.

Video-sajt, koji je u vlasništvu kompanije “Gugl”, saopštio je da će “Vaš filmski festival” prikazivati kratke filmove u trajanju do 15 minuta i da će prijave primati od 2. februara do 31. marta.

Producentska kompanija reditelja Ridlija i Tonija Skota izabraće 50 polufinalista. Filmovi će biti prikazani preko “Jutjuba” i publika će onda birati favorite. Deset finalista biće poslato na 69. venecijansku Mostru.

Strani filmovi imaće titlove, a jedino ograničenje je da učesnici moraju da budu stariji od 18 godina i da filmovi nisu nigde prikazani od 1. januara 2010. Pobednik će od žirija biti nagrađen sa 500.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik