Kamion od dva miliona evra

Bez autora
Oct 21 2011

Austrijska kompanija “Marchi mobile” izbacila je na tržište najskuplju kuću na točkovima po ceni od 2,1 milion evra, što je dvostruko više od cene kvadrata stanova u najotmenijoj londonskoj četvrti Hampstedu. Ova palata na točkovima ukupne površine od 40 kvadratnih metara, nazvana “EleMMent”, ima spavaću sobu s velikim bračnim krevetom i televizorom od 40 inča, kupatilo i zaseban WC i dnevni boravak, a u vozačevoj kabini nalazi se i krevet.Najveći utisak na potencijalne kupce ostavlja terasa od 20 kvadrata, s pokretnim krovom, podnim grejanjem i barom.

Kamion od dva miliona evraAustrijska kompanija “Marchi mobile” izbacila je na tržište najskuplju kuću na točkovima po ceni od 2,1 milion evra, što je dvostruko više od cene kvadrata stanova u najotmenijoj londonskoj četvrti Hampstedu.

Ova palata na točkovima ukupne površine od 40 kvadratnih metara, nazvana “EleMMent”, ima spavaću sobu s velikim bračnim krevetom i televizorom od 40 inča, kupatilo i zaseban WC i dnevni boravak, a u vozačevoj kabini nalazi se i krevet.

Najveći utisak na potencijalne kupce ostavlja terasa od 20 kvadrata, s pokretnim krovom, podnim grejanjem i barom.

Ovaj dvorac težine 20 tona dostiže maksimalnu brzinu od čak 150 kilometara na sat zahvaljujući jakom motoru, ali i svom aerodinamičnom obliku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik