Kinect - 2,5 miliona kupaca za 25 dana

Bez autora
Nov 30 2010

Za manje od mesec dana Microsoft Kinect kupilo je 2,5 miliona ljudi. S obzirom na to da se bliže praznici, Microsoft bi trebalo da do kraja godine ispuni cilj - pet miliona prodatih primeraka u 2010.Microsoft Kinect, sistem za upravljenje konzolom Xbox 360, je za samo 25 dana od plasiranja na tržište, prodat u 2,5 miliona primeraka širom sveta, a najviše u Velikoj Britaniji, Evropi, Japanu, Australiji i SAD. To znači da se Microsoft nalazi na pola puta do cilja - pet miliona prodatih Kinecta u 2010. godini, preneli su francuski elektronski mediji.

Kinect - 2,5 miliona kupaca za 25 danaZa manje od mesec dana Microsoft Kinect kupilo je 2,5 miliona ljudi.

S obzirom na to da se bliže praznici, Microsoft bi trebalo da do kraja godine ispuni cilj - pet miliona prodatih primeraka u 2010.

Microsoft Kinect, sistem za upravljenje konzolom Xbox 360, je za samo 25 dana od plasiranja na tržište, prodat u 2,5 miliona primeraka širom sveta, a najviše u Velikoj Britaniji, Evropi, Japanu, Australiji i SAD.

To znači da se Microsoft nalazi na pola puta do cilja - pet miliona prodatih Kinecta u 2010. godini, preneli su francuski elektronski mediji. U Microsoftu su izrazili zadovoljstvo tražnjom korisnika za Kinectom, a analitičari smatraju da će cilj softverskog giganta biti ostvaren, s obzirom na božićne kupovine koje su u jeku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik