Kinect Xbox 360 krenuo u osvajanje sveta

Bez autora
Nov 22 2010

Hit ovog meseca, ali i čitave sezone, je svakako konzola Microsoft Xbox 360 koja se napokon pojavila na tržištu. Premijera je bila početkom novembra u Njujorku, a sada je ova "igračka" stigla i to Tokija.Kinect Xbox 360 je direktan odgovor na konzole Wii i PlayStation Move - omogućava igranje svega i svačega bez daljinskog upravljača. Dovoljno je samo da se igrač pomera ispred ekrana i zabava počinje. Osim što "kapira" pokrete igrača, ova konzola menja TV programe, uključuje video, pojačava i utišava ton... samo ako joj to dovoljno glasno i jasno kažete.

Kinect Xbox 360 krenuo u osvajanje svetaHit ovog meseca, ali i čitave sezone, je svakako konzola Microsoft Xbox 360 koja se napokon pojavila na tržištu.

Premijera je bila početkom novembra u Njujorku, a sada je ova "igračka" stigla i to Tokija.

Kinect Xbox 360 je direktan odgovor na konzole Wii i PlayStation Move - omogućava igranje svega i svačega bez daljinskog upravljača.

Dovoljno je samo da se igrač pomera ispred ekrana i zabava počinje.

Osim što "kapira" pokrete igrača, ova konzola menja TV programe, uključuje video, pojačava i utišava ton... samo ako joj to dovoljno glasno i jasno kažete.

Kritike onih koji su imali priliku da se "poigraju" su uglavnom pozitivne, čak i je Opra Vinfri rekla da je "to super" i podelila je ovu konzolu svojim gostima u jednoj od TV emisija.

Cena? 150 dolara.

S obzirom na sve to, ne čudi što su u Tokiju čitavu noć stajali pred radnjama oni koji su želeli da budu među prvima koji će kupiti ovo novo čudo tehnike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik