Leteća "mečka" - pogledajte "Mercedesov" helikopter

Bez autora
May 23 2011

"Mercedes-Benc" je predstavio svoj prvi helikopter na Sajmu evropske poslovne avijacije u Ženevi početkom meseca. Luksuzni helikopter je plod saradnje "Mercedes-Bencovog" studija za napredni dizajn (Advance Design Studio) i firme "Jurokopter" ("Eurocopter").Dizajn unutrašnjosti helikoptera EC145 urađen je u "Mercedes-Benc" stilu. On odražava klasičnu strast "Mercedes-Benc" dizjana i ispunjava najviše standarde elegancije, luksuza i komfora - kaže dr Gorden Vagener, šef dizajna u "Mercedes-Bencu".

Leteća "mečka" - pogledajte "Mercedesov" helikopter"Mercedes-Benc" je predstavio svoj prvi helikopter na Sajmu evropske poslovne avijacije u Ženevi početkom meseca.

Luksuzni helikopter je plod saradnje "Mercedes-Bencovog" studija za napredni dizajn (Advance Design Studio) i firme "Jurokopter" ("Eurocopter").

- Dizajn unutrašnjosti helikoptera EC145 urađen je u "Mercedes-Benc" stilu. On odražava klasičnu strast "Mercedes-Benc" dizjana i ispunjava najviše standarde elegancije, luksuza i komfora - kaže dr Gorden Vagener, šef dizajna u "Mercedes-Bencu".

"Leteća mečka" je u suštini model "jurokopter EC145", kojeg najčešće koriste hitni medicinski timovi, a ne ekscentrični bogataši. "Mercedes-Bencova" luksuzna verzija je, između ostalog, opremljena ambijentalnim svetlima, kožnim sedištima i drvenim podom. Tu su i frižider, držači za šampanjac, DVD plejer i monitor od 15 inča.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik