"Majkrosoft" lansira jedinstvenu platformu za veb igrice

Bez autora
Nov 16 2010

"Majkrosoft" je danas objavio da će uskoro lansirati jedinstvenu platformu za društvene "onlajn" igrice - "MSN gejms". Tim povodom, "Majkrosoft" udružuje različite igračke platforme koje poseduje kao što su "MSN gejms", "bing gejms" ili "vindouz lajv mešindžer", u okviru jedinstvenog interfejsa.To znači da softverski gigant pojednostavljuje i okuplja slične proizvode u okviru istog portala. Portal je i veoma povezan sa društvenim mrežama, pre svega "Fejsbukom", tako da je na njemu moguće otvoriti nalog preko profila na "Fejsbuku" i za to je potrebno nekoliko sekundi.

"Majkrosoft" lansira jedinstvenu platformu za veb igrice"Majkrosoft" je danas objavio da će uskoro lansirati jedinstvenu platformu za društvene "onlajn" igrice - "MSN gejms".

Tim povodom, "Majkrosoft" udružuje različite igračke platforme koje poseduje kao što su "MSN gejms", "bing gejms" ili "vindouz lajv mešindžer", u okviru jedinstvenog interfejsa, preneli su mediji. To znači da softverski gigant pojednostavljuje i okuplja slične proizvode u okviru istog portala. Portal je i veoma povezan sa društvenim mrežama, pre svega "Fejsbukom", tako da je na njemu moguće otvoriti nalog preko profila na "Fejsbuku" i za to je potrebno nekoliko sekundi. "Majkrosoft" je u "MSN gejms" integrisao i svoj sistem za igranje igrica "iks boks lajv", što omogućava lak pristup toj jedinstvenoj igračkoj platformi.

U "Majkrosoftu" su saopštili i da bi igračka platforma "bing gejms" trebalo da bude lansirana narednih dana i u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi i na Novom Zelandu. "Majkrosoft" je, takođe, objavio da je, kako bi to mogao da realizuje, sklopio partnerstvo sa kompanijom "KraudStar", koja je na drugom mestu u oblasti društvenih igrica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik