Microsoft Kinect pušten u prodaju u Americi

Bez autora
Nov 05 2010

Microsoft je u četvrtak lansirao na američko tržište novi sistem za upravljanje konzolom Xbox 360 - Kinect, koji omogućava igranje bez korišćenja džojstika. Radi se, kako su objavili svetski mediji, o sistemu koji u velikoj meri pojednostavljuje korišćenje video igrica.Sistem identifikuje igrača, prepoznaje njegove pokrete i glas, tako da ne postoji potreba za korišćenjem džojstika. Marketinški troškovi za lansiranje Kinecta premašili su 500 miliona dolara, što svrstava to lansiranje među najskuplje u istoriji video igrica.

Microsoft Kinect pušten u prodaju u AmericiMicrosoft je u četvrtak lansirao na američko tržište novi sistem za upravljanje konzolom Xbox 360 - Kinect, koji omogućava igranje bez korišćenja džojstika.

Radi se, kako su objavili svetski mediji, o sistemu koji u velikoj meri pojednostavljuje korišćenje video igrica. Sistem identifikuje igrača, prepoznaje njegove pokrete i glas, tako da ne postoji potreba za korišćenjem džojstika.

Marketinški troškovi za lansiranje Kinecta premašili su 500 miliona dolara, što svrstava to lansiranje među najskuplje u istoriji video igrica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik