Miš u obliku kola

Bez autora
May 15 2011

„Aston Martin“ u vašim rukama? Ma kako to bilo daleko od stvarnosti za većinu ljubitelja „opasnih“ mašina, jedan zaista može da se nađe u vašim rukama. Ukoliko više volite „bube“ proizvođači su mislili i na vas. Na tržištu se pojavila serija miševa za računare sa oblikom atraktivnih automobila.Maksimalna brzina ovih miševa kreće se od 800 do 1.600 dpi, rade na 2,4 GHz, a dužina USB kabla, koji služi i za napajanje, iznosi metar i po. Tu su i LED svetla, zatamnjene „šoferke“, a nosivost im je 3-5 prstiju i dlan ruke u zavisnosti od veličine...

Miš u obliku kola„Aston Martin“ u vašim rukama? Ma kako to bilo daleko od stvarnosti za većinu ljubitelja „opasnih“ mašina, jedan zaista može da se nađe u vašim rukama.

Ukoliko više volite „bube“ proizvođači su mislili i na vas. Na tržištu se pojavila serija miševa za računare sa oblikom atraktivnih automobila. Maksimalna brzina ovih miševa kreće se od 800 do 1.600 dpi, rade na 2,4 GHz, a dužina USB kabla, koji služi i za napajanje, iznosi metar i po.

Tu su i LED svetla, zatamnjene „šoferke“, a nosivost im je 3-5 prstiju i dlan ruke u zavisnosti od veličine...

Imaju tri prekidača i točkić, a kompatibilni su sa gotovo svim operativnim sistemima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik