Najbolji smartfon Lumia 900

Bez autora
Jan 29 2012

Za najbolji smartfon u 2012. godini, na nedavnom Sajmu elektronskih uređaja u Las Vegasu, proglašen je model Nokia Lumia 900. Lumia 900 najpre će biti lansirana u ponudi američkog operatera „AT&T“, a trebalo bi da omogući finskom proizviđaču da se na velika vrata vrati u SAD.Radi se o 4,3-inčnom telefonu na „windows phone“ platformi, sa prednjom kamerom od jednog i zadnjom od osam megapiksela. Može da se pohvali i sa 512 MB RAM-a, 16 GB interne memorije i 1.4 GHz procesorom. Na tržište bi, prema poslednjim informacijama, trebalo da izađe u martu.

Najbolji smartfon Lumia 900Za najbolji smartfon u 2012. godini, na nedavnom Sajmu elektronskih uređaja u Las Vegasu, proglašen je model Nokia Lumia 900.

Lumia 900 najpre će biti lansirana u ponudi američkog operatera „AT&T“, a trebalo bi da omogući finskom proizviđaču da se na velika vrata vrati u SAD.

Radi se o 4,3-inčnom telefonu na „windows phone“ platformi, sa prednjom kamerom od jednog i zadnjom od osam megapiksela. Može da se pohvali i sa 512 MB RAM-a, 16 GB interne memorije i 1.4 GHz procesorom. Na tržište bi, prema poslednjim informacijama, trebalo da izađe u martu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik