Najskuplje krstarenje na svetu

Bez autora
Feb 28 2012

Putovanje kroz više od 20 zemalja traje više od četiri meseca i košta milion funti. Krstarenje samo za one sa dubokim džepom organizuje britanska turistička kompanija "Siks star", po ceni od milion funti za dve osobe. Nebitno je odakle putnici polaze, po njih na kućnu adresu dolazi specijalno opremljeni helikopter, koji ih prebacuje do Londona odakle čarter letom idu u Los Anđeles i ukrcavaju se na luksuzni brod "Srebrni šapat".U apartmanima na brodu očekuje ih lični batler koji će brinuti o svim njihovim potrebama, a o tome koliko osoblje "Siks stara" misli na goste govori i činjenica da čak i jastuci na krevetima nisu "obični", već gosti biraju između devet ponuđenih vrsta.

Najskuplje krstarenje na svetuPutovanje kroz više od 20 zemalja traje više od četiri meseca i košta milion funti!

Krstarenje samo za one sa dubokim džepom organizuje britanska turistička kompanija "Siks star", po ceni od milion funti za dve osobe.

Nebitno je odakle putnici polaze, po njih na kućnu adresu dolazi specijalno opremljeni helikopter, koji ih prebacuje do Londona odakle čarter letom idu u Los Anđeles i ukrcavaju se na luksuzni brod "Srebrni šapat".

U apartmanima na brodu očekuje ih lični batler koji će brinuti o svim njihovim potrebama, a o tome koliko osoblje "Siks stara" misli na goste govori i činjenica da čak i jastuci na krevetima nisu "obični", već gosti biraju između devet ponuđenih vrsta.

Brod zatim putuje kroz 28 zemalja, i obilazi destinacije kao što su Francuska, Novi Zeland, Mauricijus, Barbados i mnoge druge. Putovanje traje neverovatnih 124 dana, a u "Siks staru" ističu da je ovo najpoželjnije krstarenje na svetu.

Po ceni od pola miliona funti po čoveku, ne sumnjamo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik