Najskuplji TV je Prestige HD Supreme Rose

Bez autora
Mar 18 2010

TV prijemnik optočen zlatom i dragim kamenjem proglašen je za najskuplji televizor na svetu. košta "svega" 1,7 miliona evra! Televizor Prestige HD Supreme Rose, čija je cena "tričavih" 1,7 miliona evra, delo je britanskog dizajnera Stjuarta Hjuza i biće prodat u svega tri primerka.Svaki prijemnik ima ekran od 55 inča, a za njegovu izradu je utrošeno 28 kilograma ružičastog 18-karatnog zlata i 72 blistava jednokaratna dijamanta. Televizor je ukrašen i sa više stotina komada malog poludragog kamenja, poput ametista i ćilibara, dok je unutrašnji ram presvučen krokodilskom kožom koja je ručno šivena.

Najskuplji TV je Prestige HD Supreme RoseTV prijemnik optočen zlatom i dragim kamenjem proglašen je za najskuplji televizor na svetu. košta "svega" 1,7 miliona evra!

Televizor Prestige HD Supreme Rose, čija je cena "tričavih" 1,7 miliona evra, delo je britanskog dizajnera Stjuarta Hjuza i biće prodat u svega tri primerka, piše londonski Telegraf.

Svaki prijemnik ima ekran od 55 inča, a za njegovu izradu je utrošeno 28 kilograma ružičastog 18-karatnog zlata i 72 blistava jednokaratna dijamanta.

Televizor je ukrašen i sa više stotina komada malog poludragog kamenja, poput ametista i ćilibara, dok je unutrašnji ram presvučen krokodilskom kožom koja je ručno šivena.

Hjuz namerava da napravi i "jeftiniju" verziju televizora koji će imati samo 19 kilograma zlata i 48 dijamanata, a čija će cena biti oko milion evra.

Ovaj nesvakidašnji televizor dizajniran je u saradnji sa nemačkom kompanijom Metz i švajcarskom Prestige HD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik