Najtraženiji termin Facebook

Bez autora
Dec 26 2011

Najtraženiji termin na internet ove godine, prema podacima kompanije Experian Hitwise, je Facebooka, a, takođe, ova društvena mreža je i najposećeniji sajt. Podaci ove kompanije, koji se odnose samo na SAD, govore da je treću godinu za redom Facebook najtraženiji pojam, ali se još tri pretrage vezano za Facebooke, facebook login, facebook.com i www.facebook.com, nalaze u prvih deset.Na drugom mestu najtraženijih pojmova nalazi se YouTube, a među njima su i eBay, Yahoo i Craiglist. Među najtraženijih 50, našli su se i neki novi pojmovi: amazon.com, cnn, chase online, face, facebook sign up, hotmail, lowes, pandora, twitter.

Najtraženiji termin FacebookNajtraženiji termin na internet ove godine, prema podacima kompanije Experian Hitwise, je Facebooka, a, takođe, ova društvena mreža je i najposećeniji sajt.

Podaci ove kompanije, koji se odnose samo na SAD, govore da je treću godinu za redom Facebook najtraženiji pojam, ali se još tri pretrage vezano za Facebooke, facebook login, facebook.com i www.facebook.com, nalaze u prvih deset.

Na drugom mestu najtraženijih pojmova nalazi se YouTube, a među njima su i eBay, Yahoo i Craiglist. Među najtraženijih 50, našli su se i neki novi pojmovi: amazon.com, cnn, chase online, face, facebook sign up, hotmail, lowes, pandora, twitter.

U period od januara do novembra ove godine Facebook je i najposećeniji sajt i 10,29 posto svih amerikanaca posetili su ovu mrežu u ovom period. Na drugom mestu se nalazi Google, a treći je YouTube.

U Srbiji svake godine Internet pretraživač Krstarica objavljuje rezultate istraživanja na uzorku od svojih 2,2 miliona posetilaca i donosi pregled najtraženijih pojmova na Internetu.

Tako se i u našoj zemlji na listi najtraženijih pojmova već tri godine na prvom mestu nalazi Facebook, a odmah iza su pojmovi kriza, kredit, kurs i posao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik