Nova Sony PSP konzola stiže ove jeseni

Bez autora
Mar 18 2011

Sony planira da na jesen 2011. godine lansira novu verziju svoje čuvene igračke konzole PSP (PlayStationPortable) - PSP2.Radi se o konzoli koja bi, između ostalog, trebalo da sadrži taktilni ekran, veći za jedan inč nego kod aktuelnog modela. Sony, međutim, još nije potpuno završio hardverski deo svoje konzole i pokušava da izbegne problem sa pregrevanjem uređaja.

Nova Sony PSP konzola stiže ove jeseniSony planira da na jesen 2011. godine lansira novu verziju svoje čuvene igračke konzole PSP (PlayStationPortable) - PSP2.

Radi se, kako su objavili mediji, o konzoli koja bi, između ostalog, trebalo da sadrži taktilni ekran, veći za jedan inč nego kod aktuelnog modela.

Sony, međutim, još nije potpuno završio hardverski deo svoje konzole i pokušava da izbegne problem sa pregrevanjem uređaja.

Japanski elektronski gigant se nada da će novom konzolom uspeti da suzbije tržišnu nadmoćnost Nintendove konzole DS i iPoda kompanije Apple.

Sony, osim toga, radi i na razvoju uređaja PSP Phone koji bi trebalo da funkcioniše pod Android operativnim sistemom kompanije Google.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik