Novi Android tablet iz Lenova stiže u junu

Bez autora
Apr 28 2011

Lenovo tablet ThinkPad Tegra 2 Honeycomb stiže u junu, a prodavaće se po ceni od 500 dolara. Ovaj model imaće IPS ekran osetljiv na dodir od 10,1 inča kompatibilan sa specijalnom olovkom. Skladišni kapacitet uređaja trebalo bi da varira između deset, 32 i 64 gigabajta.Tablet će imati pristup mrežama Wi-Fi, bluetooth i 3G, ali i opciju za prelazak na 4G, priključak za memorijsku karticu SD, mini HDMI izlaz, kao i portove USB i mikro USB i da ima autonomiju rada od osam časova.

Novi Android tablet iz Lenova stiže u junuLenovo tablet ThinkPad Tegra 2 Honeycomb stiže u junu, a prodavaće se po ceni od 500 dolara.

Ovaj model imaće IPS ekran osetljiv na dodir od 10,1 inča kompatibilan sa specijalnom olovkom. Skladišni kapacitet uređaja trebalo bi da varira između deset, 32 i 64 gigabajta.

Tablet će imati pristup mrežama Wi-Fi, bluetooth i 3G, ali i opciju za prelazak na 4G, priključak za memorijsku karticu SD, mini HDMI izlaz, kao i portove USB i mikro USB i da ima autonomiju rada od osam časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik