Novi Nokia Dual SIM modeli

Bez autora
May 29 2011

Novi modeli Nokia mobilnih telefona sa dve SIM kartice Nokia X1-01 i Nokia C2-00 uskoro će se naći u prodaji, po pristupačnim cenama. Nokia X1-01 i Nokia C2-00 su jednostavni za korišćenje, poseduju odlične izdržljive baterije i olakšan metod prebacivanja SIM kartica.Oba modela pamte podešavanja za pet različitih SIM kartica, tako da svaka može zasebno biti personalizovana različitim nazivom i podešavanjima za brze pozive, SMS servis ili prenos podataka.

Novi Nokia Dual SIM modeliNovi modeli Nokia mobilnih telefona sa dve SIM kartice Nokia X1-01 i Nokia C2-00 uskoro će se naći u prodaji, po pristupačnim cenama.

"Nokia X1-01 i Nokia C2-00 su jednostavni za korišćenje, poseduju odlične izdržljive baterije i olakšan metod prebacivanja SIM kartica", kaže regionalni menadžer kompanije Nokia za Balkan Rosen Petkov.

Oba modela pamte podešavanja za pet različitih SIM kartica, tako da svaka može zasebno biti personalizovana različitim nazivom i podešavanjima za brze pozive, SMS servis ili prenos podataka, objasnio je Petkov.

Sa modelom Nokia X1-01 svakoj SIM kartici se može dati sopstveni logo, zvučna oznaka ili zvuk zvona, a nudi i kvalitetno Dual SIM muzičko iskustvo na tržištu.

Postoji mogućnost kupovine i kombinacije hiljade pesama do 16 GB memorije, stvaranja soptvene plej-liste i puštanja omiljene muzike preko, do sada, najjačih zvučnika.

Telefon takođe poseduje tastere kojima se upravlja plejerom, a koji su locirani na stranici telefona, kao i bateriju koja omogućava do 36 sati konstantnog slušanje muzike.

Nokia C2-00 je prvi Dual SIM telefon sa Easy Swap funkcijom, koja pruža mogućnost brze izmene SIM kartice bez isključivanja telefona ili uklanjanja baterije.

Potrebno je samo otvoriti SIM vratanca sa strane i zameniti karticu, čime se izbegava čekanje dok se telefon restartuje.

Nokia C2-00 omogućuje i jednostavan pristup Internetu, čitanje elektronske pošte i razmenu kratkih poruka.

Pored superiornijeg Internet pretraživanja, poredeći sa drugim konkurentnim Dual SIM telefonima, Nokia ima i memorijsku podrška od 32 GB što omogućava spremanje hiljade fotografija, video i muzičkih fajlova, navodi se u saopštenju kompanije Nokia.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik