Novi operativni sistem Apple-a

Bez autora
Oct 13 2011

Na tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije "Apple" - "iOS 5". Radi se o verziji koja u sebi ima 200 noviteta. Ona će, između ostalog, omogućiti sinhronizaciju i bežično skladištenje podataka, brzi pristup fotografijama, sistem za glasovno prepoznavanje i ostale usluge.Lansiranje nove verzije aplikacije "Facebook-a" za "Apple-ov" mobilni telefon "iPhone", međutim, nije prošlo baš uspešno. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, korisnici "iPhone-a" su konačno mogli da preuzmu aplikaciju.

Novi operativni sistem Apple-aNa tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije "Apple" - "iOS 5", preneli su francuski elektronski mediji.

Radi se o verziji koja u sebi ima 200 noviteta. Ona će, između ostalog, omogućiti sinhronizaciju i bežično skladištenje podataka, brzi pristup fotografijama, sistem za glasovno prepoznavanje i ostale usluge.

Lansiranje nove verzije aplikacije "Facebook-a" za "Apple-ov" mobilni telefon "iPhone", međutim, nije prošlo baš uspešno. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, korisnici "iPhone-a" su konačno mogli da preuzmu aplikaciju.

Veliki broj njih je, međutim, bio nezadovoljan jer je morao da pristupi kompletnoj dezinstalaciji da bi mogao da pokrene aplikaciju. U poređenju sa Veb sajtom, funkcije na aplikaciji su pojednostavljene, a tri velika dugmeta na vrhu ekrana omogućavaju pristup raznim zabeleškama i razgovorima, a omogućavaju i prihvatanje prijateljstava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik