Novi telefon za ljubitelje luksuza

Bez autora
May 29 2011

Kompanija "Nokia" najavila je da će smart telefon Nokia Oro, sa ekranom osetljivim na dodir i izrađen u kombinaciji kože, zlata i kristala, biti uskoro u prodaji, ali u ograničenoj količini. Telefon poseduje kameru rezolucije osam megapiksela i Amoled ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča.Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni i kristalni na prednjoj strani telefona, ili ručno umotana koža na pozadini.

Novi telefon za ljubitelje luksuzaKompanija "Nokia" najavila je da će smart telefon Nokia Oro, sa ekranom osetljivim na dodir i izrađen u kombinaciji kože, zlata i kristala, biti uskoro u prodaji, ali u ograničenoj količini.

Telefon poseduje kameru rezolucije osam megapiksela i Amoled ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča.

''Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni i kristalni na prednjoj strani telefona, ili ručno umotana koža na pozadini", kaže potpredsednik za marketing u kompaniji "Nokia" Alesandro Lamana.

Uz Nokia Oro kupci dobijaju i zlatne Nokia J Bluetooth slušalice sa Always Ready tehnologijom zahvaljujući kojoj korisnik može jednostavno da se javi na poziv i započne razgovor, a omogućuje i do tri meseca autonomije između dva punjenja.

Telefon ima najnoviji Symbian Anna softver koji donosi, između ostalog, unapređen način unosa teksta, poboljšane Ovi mape i bolji pretraživač internet.

Cena? Oko 800 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik