Nvidia predstavila povoljnije 3D Vision naočare

Bez autora
Jun 08 2011

Nvidia je na Computex sajmu predstavila novi proizvod u svojoj NVIDIA 3D Vision familiji proizvoda - Nvidia 3D Vision naočare sa kablom. Nvidia je osluškivala tržište i izlašla u susret svima koji su tražili pristupačniju verziju naočara za 3D Vision sistem. Rezultat je prototip novih naočara sa kablom, a Luciano Alibrandi iz kompanije kaže da su ove naočare tehnološki iste kao postojeće, osim što će biti jeftinije zbog žičane veze.Tu je i nekoliko sitnih izmena kao što je manji otvor pri vrhu naočara, kako bi se minimizovalo prodiranje ambijentalnog svetla, kao i povećana vidljivost okruženja, da bi korisnik imao miš i naočare u vidnom polju.

Nvidia predstavila povoljnije 3D Vision naočareNvidia je na Computex sajmu predstavila novi proizvod u svojoj Nvidia 3D Vision familiji proizvoda - Nvidia 3D Vision naočare sa kablom.

Nvidia je osluškivala tržište i izlašla u susret svima koji su tražili pristupačniju verziju naočara za 3D Vision sistem. Rezultat je prototip novih naočara sa kablom, a Luciano Alibrandi iz kompanije kaže da su ove naočare tehnološki iste kao postojeće, osim što će biti jeftinije zbog žičane veze. Tu je i nekoliko sitnih izmena kao što je manji otvor pri vrhu naočara, kako bi se minimizovalo prodiranje ambijentalnog svetla, kao i povećana vidljivost okruženja, da bi korisnik imao miš i naočare u vidnom polju.

Nove naočare čine najbolje 3D iskustvo na PC računaru na svetu još dostupnijim i nude isti, nagrađivan 3D kvalitet i karakteristike koje poseduju 3D Vision bežične naočare.

Nvidia 3D Vision naočare, koje poseduju naprednu aktivnu tehnologiju kompanije Nvidia, omogućavaju igračima i 3D entuzijastima da pristupe najvećoj bazi visoko-kvalitetnog 3D sadržaja, uključujući više od 525 full HD 3D igara, Blu-Ray 3D filmova, kao i striming 3D video snimaka sa YouTube-a. Nvidia 3D Vision naočare takođe podržavaju više od 65 različitih 3D Vision monitora, laptopova i projektora, dajući korisnicima potpunu fleksibilnost u konfigurisanju njihovih 3D Vision računara.

Nvidia 3D Vision naočare uključuju USB 2.0 kabl od tri metra za direktno, jednostavno povezivanje sa 3D Vision PC računarom ili laptopom. To ih čini idealnim za LAN igračke turnire ili igraonice, jer im baterije nisu potrebne, dok se kabl jednostavno može osigurati za kompjuter sa opcionim ključem koji bi minimizirao mogućnost krađe.

Nvidia 3D naočare se očekuju na tržištu krajem juna 2011. godine na Nvidia Store, kao i na internetu i u prodavnicama širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik