Ovog leta stiže Sony tablet

Bez autora
Jul 11 2011

"Soni" (Sony) je potvrdio da će se njegov tablet pod operativnim sistemom Android 3.0 pojaviti na tržištu do kraja leta. Trenutno nema nikakvih tehničkih podataka o tom tabletu, ali se pretpostavlja da bi on mogao da sadrži procesor nVidija Tegra 2, taktilan ekran od 9,4 inča, rezoluciju od 1280 x 800 piksela.Pretpostavlja se i da bi "Sonijev" tablet trebalo da sadrži funkcije koje će ga povezivati s igračkom konzolom Play Station 3, kao što je na primer Microsoft to učinio sa konzolom Xboks 360 i mobilnim telefonom WP7.

Ovog leta stiže Sony tablet"Soni" (Sony) je potvrdio da će se njegov tablet pod operativnim sistemom Android 3.0 pojaviti na tržištu do kraja leta.

Trenutno nema nikakvih tehničkih podataka o tom tabletu, ali se pretpostavlja da bi on mogao da sadrži procesor nVidija Tegra 2, taktilan ekran od 9,4 inča, rezoluciju od 1280 x 800 piksela.

Pretpostavlja se i da bi "Sonijev" tablet trebalo da sadrži funkcije koje će ga povezivati s igračkom konzolom Play Station 3, kao što je na primer Microsoft to učinio sa konzolom Xboks 360 i mobilnim telefonom WP7.

"Soni" se još nije pojavio na tržištu tableta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik