PayPal: Online transakcije i preko Facebooka

Bez autora
Mar 28 2012

PayPal, kompanija specijalizovana za onlajn plaćanja, ima u ponudi i aplikaciju za slanje novca Send Money namenjenu društvenoj mreži Facebook. Korisnici Facebooka mogu da šalju određenu sumu novca direktno ili uz elektronsku karticu koja se javlja na Facebook zidu osobe kojoj se novac šalje, a sadrži poruku, kao i neku fotografiju ili video sadržaj.Da bi se to sprovelo, potrebno je da primalac novca poseduje PayPal nalog. Transferi su besplatni ukoliko se obavljaju u SAD-u, ali nisu na međunarodnom nivou.

PayPal: Online transakcije i preko FacebookaPayPal, kompanija specijalizovana za onlajn plaćanja, ima u ponudi i aplikaciju za slanje novca Send Money namenjenu društvenoj mreži Facebook.

Korisnici Facebooka mogu da šalju određenu sumu novca direktno ili uz elektronsku karticu koja se javlja na Facebook zidu osobe kojoj se novac šalje, a sadrži poruku, kao i neku fotografiju ili video sadržaj, preneli su francuski elektronski mediji/

Da bi se to sprovelo, potrebno je da primalac novca poseduje PayPal nalog. Transferi su besplatni ukoliko se obavljaju u SAD-u, ali nisu na međunarodnom nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik