Pinterest - nova društvena mreža

Bez autora
Jan 30 2012

Nova društvena mreža, za koju se predviđa da će pomrsiti račune Facebook- u i Twitter-u, zove se Pinterest i pokrenuta je pre nekoliko meseci. Pinterest je zamišljena kao virtualna ploča, a njen član možete postati samo ako vam neko od trenutnih članova pošalje pozivnicu ili ako se upišete na podužu listu čekanja.Ova potpuno nova društvena mreža funkcionira na način da korisnici sami kreiraju ploče, odnosno kategorije prema svojim interesima i tako razvrstavaju sadržaje koje žele deliti sa ostalima.

Pinterest - nova društvena mrežaNova društvena mreža, za koju se predviđa da će pomrsiti račune Facebook- u i Twitter-u, zove se Pinterest i pokrenuta je pre nekoliko meseci.

Pinterest je zamišljena kao virtualna ploča, a njen član možete postati samo ako vam neko od trenutnih članova pošalje pozivnicu ili ako se upišete na podužu listu čekanja.

Ova potpuno nova društvena mreža funkcionira na način da korisnici sami kreiraju ploče, odnosno kategorije prema svojim interesima i tako razvrstavaju sadržaje koje žele deliti sa ostalima.

Baš kao i na Facebooku, ovde takođe možete postavljati fotografije, statuse, linkove i sve ostale sadržaje. Ali, za razliku od Zuckerbergove mreže, na Pinterestu imate sledbenike, čije sadržaje možete komentarisatii, deliti i lajkovati.

Pinterest je za sada jako popularan među ženama, a prema poslednjem istraživanju Experian Hitwise njegov broj korisnika raste brzinom svetlosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik