PlayStation mreža opet ne radi

Bez autora
May 18 2011

Samo nekoliko dana pošto je Sony uspeo da reši problem i osigura Sony PlayStation mrežu na internetu, iz koje su hakeri nedavno ukrali oko 25 miliona podataka, opet se našao u problemima. Ovog puta hakeri su na odmoru, ali je problem logovanja na mrežu.Naime, u Sony-ju su prevideli da će svi koji opet žele da se umreže, prilikom logovanja morati da ostave stare podatke kako bi ukucali novu šifru što otvara hakerima prostor da iskoriste podatke. Ipak to nisu prevideli brojni igrači koji su zasuli mejlovima Sony, koji je do daljeg „zatorio“ prozor za logovanje, u iščekivanju adekvatnije rešenja.

PlayStation mreža opet ne radiSamo nekoliko dana pošto je Sony uspeo da reši problem i osigura Sony PlayStation mrežu na internetu, iz koje su hakeri nedavno ukrali oko 25 miliona podataka, opet se našao u prblemima.

Ovog puta hakeri su na odmoru, ali je problem logovanja na mrežu.

Naime, u Sony-ju su prevideli da će svi koji opet žele da se umreže, prilikom logovanja morati da ostave stare podatke kako bi ukucali novu šifru što otvara hakerima prostor da iskoriste podatke. Ipak to nisu prevideli brojni igrači koji su zasuli mejlovima Sony, koji je do daljeg „zatorio“ prozor za logovanje, u iščekivanju adekvatnije rešenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik