Posao iz snova: "Degustator" medenog meseca

Bez autora
Mar 18 2010

Irska kompanija "Runaway bride and groom“ planira da zaposli osobu čiji će posao biti da putuje po najeksluzivnim mestima na planeti, sve sa ciljem da bračni parovi imaju što više podataka o destinaciji na kojoj će provesti medeni mesec.Posao će se svesti na to da će zaposlen putovati po svetu, odsedati u ekskluzivnim hotelima, provoditi se na poznatim plažama, jesti u najskupljim restoranima. Pored plaćenog smeštaja i prevoza, imaće i "džeparac" od 18 hiljada funti koji će moći da koristi šest meseci, a dozvoljeno je da povede još jednu osobu.

Posao iz snova: "Degustator" medenog mesecaIrska kompanija "Runaway bride and groom“ planira da zaposli osobu čiji će posao biti da putuje po najeksluzivnim mestima na planeti, sve sa ciljem da bračni parovi imaju što više podataka o destinaciji na kojoj će provesti medeni mesec, prenosi "Njuz lajt“.

Posao će se svesti na to da će zaposlen putovati po svetu, odsedati u ekskluzivnim hotelima, provoditi se na poznatim plažama, jesti u najskupljim restoranima... Pored plaćenog smeštaja i prevoza, imaće i "džeparac" od 18 hiljada funti koji će moći da koristi šest meseci, a dozvoljeno je da povede još jednu osobu.

Njegov zadatak će biti da na kraju svakog putovanja, koja će u proseku trajati tri-četiri nedelje, napiše detaljan izveštaj o svojim utiscima. Konkurs za ovaj posao otvoren je do kraja marta 2010.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik