Posebna mesta u bioskopima za "tviteraše"

Bez autora
Dec 08 2011

Nekoliko bioskopskih sala u Americi nudi sedišta rezervisana za "okorele" korisnike raznih društvenih mreža poput Twittera i Facebooka. Mobilni telefoni, iPadi, tableti i drugi slični uređaji više neće biti zabranjeni u američkim bioskopima koji su, u želji da privuku što veću publiku, promovisali novi koncept uživanja u filmovima iz "tweets seats" - sedišta za ljubitelje Twittera.Ovi bioskopi čak podstiču gledaoce da koriste elektronske uređaje kako bi svoje emocija podelili sa drugima tokom same projekcije filma. Nekoliko bioskopskih sala u Americi nudi sedišta rezervisana za okorele korisnike raznih društvenih mreža poput Twittera i Facebooka. Cilj je, naravno, privući što više publike u bioskope.

Posebna mesta u bioskopima za "tviteraše"Nekoliko bioskopskih sala u Americi nudi sedišta rezervisana za "okorele" korisnike raznih društvenih mreža poput Twittera i Facebooka.

Mobilni telefoni, iPadi, tableti i drugi slični uređaji više neće biti zabranjeni u američkim bioskopima koji su, u želji da privuku što veću publiku, promovisali novi koncept uživanja u filmovima iz "tweets seats" - sedišta za ljubitelje Twittera.

Ovi bioskopi čak podstiču gledaoce da koriste elektronske uređaje kako bi svoje emocija podelili sa drugima tokom same projekcije filma.

Kako piše list USA today, nekoliko bioskopskih sala u Americi nudi sedišta rezervisana za okorele korisnike raznih društvenih mreža poput Twittera i Facebooka. Cilj je, naravno, privući što više publike u bioskope. Time ne samo da se omogućuje gledaocima koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona da prate film i ujedno nesmetano "tvituju" već se preko njihovih poruka i komentara "mame" i druge osobe da vide film. Ukratko, lepa besplatna reklama.

Da ne bi smetali ostalim gledaocima bukom i osvetljenjem aparata, za "tviterašime" su rezervisana sedišta u samom dnu sale, koja su uglavnom i najomiljenija.

U ostatku sale će, međutim, tokom projekcije i dalje važiti zabrana korišćenja mobilnih telofona i drugih uređaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik