Prehrambeni gigant deli besplatne obroke deci

Bez autora
Mar 18 2020

Prehrambeni gigant Burger king ima novi plan: deljenje besplatnih obroka deci zbog širenja koronavirusa.

Ovaj lanac počeće da deli po dva besplatna obroka deci uz bilo koju kupovinu preko aplikacije Burger king, počevši od naredne nedelje, rekao je za Biznis insajder izvršni direktor lanca Hoze Sil.

"Postoji veliki uticaj na decu, kao rezultat silnih zatvaranja škola. Oni su jedna od najpogođenijih grupa u Americi, zato što se toliko oslanjaju na školu kada je u pitanju obrok poput ručka, od ponedeljka do petka, veći deo godine", objasnio je Sil.

 Promocija će biti započeta širom Amerike sledeće nedelje, a trajaće ograničeni vremenski period, odnosno dok traju i zalihe.

Sil, kao i ostali izvršni direktori kompanija brze hrane, razgovarali su sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u vezi sa ulogama koje će lanci restorana brze hrane odigrati u borbi protiv koronavirusa. Kako navodi Sil, direktori su se dogovarali o ulogama koje restorani mogu odigrati u promociji socijalne distance pomoću drajv-tru tehnologija i dostave hrane na kućnu adresu.

"Mi imamo mogućnost da pomognemo Americi da se prehrani", rekao je Hoze Sil za Biznis insajder.

On je dodao da je najveći izazov kod ovakvih situacija pametno iskoristiti lance poput Burger kinga i njemu sličnih jer treba nahraniti stanovništvo, s obzirom na to da će biti teško nabaviti sve potrepštine u supermarketima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik