Prodaju grad u Americi za 1,4 miliona dolara

Bez autora
Mar 04 2012

Gradonačelnica američkog gradića Preja je pozvala sve zainteresovane koji žele da upravljaju gradom da joj se jave jer je grad ponuđen na prodaju za 1,4 miliona dolara. Gradić Prej u američkoj državi Montana prodaje se za 1,4 miliona dolara. Njegova površina je 20.200 metara kvadratnih, a ko ga bude kupio dobiće u paketu i 681 stanovnika, kao i sve prodavnice i poslovnice.Gradonačelnica Preja Barbara Voker je pozvala sve zainteresovane koji žele da upravljaju gradom da joj se jave. Gradić se ne razvija i neko drugi bi mogao bolje da vodi sve u njemu.

Prodaju grad u Americi za 1,4 miliona dolaraGradonačelnica američkog gradića Preja je pozvala sve zainteresovane koji žele da upravljaju gradom da joj se jave jer je grad ponuđen na prodaju za 1,4 miliona dolara.

Gradić Prej u američkoj državi Montana prodaje se za 1,4 miliona dolara. Njegova površina je 20.200 metara kvadratnih, a ko ga bude kupio dobiće u paketu i 681 stanovnika, kao i sve prodavnice i poslovnice.

Gradonačelnica Preja Barbara Voker je pozvala sve zainteresovane koji žele da upravljaju gradom da joj se jave.

- Gradić se ne razvija i mislim da bi neko drugi mogao bolje da vodi sve u njemu - rekla je Vokerova.

Ona tvrdi da u njenom gradu nema kriminala i siguran je za život. Gradonačelnica voli svoj posao, ali joj je s godinama postao sve teži. Rekla je da joj je bilo lako sve do 2006. godine, dok joj suprug nije preminuo. Trenutno obavlja funkciju đubretara i šerifa.

Barbara Voker je mesto gradonačelnice nasledila od svoje majke, a ističe da nema na koga da prenese tu funkciju, pa je odlučila da proda gradić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik