Ranč kralja popa prodaje se treći put, za trećinu vrednosti

Bez autora
Mar 05 2019

Ranč svetski poznatog pevača i kralja popa Majkla Džeksona, Neverland ranč po treći put ide na prodaju za gotovo tri puta nižu cenu od početne.Vest o ponovnoj prodaji ranča pojavila se uoči prikazivanja dokumentarnog filma Daba Reeda "Napuštajući Neverland", koji prati život dvojice muškaraca koje je, dok su bili dečaci, zlostavljao kralj popa. Njegovo raskošno imanje već se nekoliko godine prodaje. Kada je 2015. godine prvi put stavljen na tržište, procenjen je ne 100 miliona dolara, da bi dve godine kasnije njegova cena pala na 67 miliona dolara.

Ranč kralja popa prodaje se treći put, za trećinu vrednostiRanč svetski poznatog pevača i kralja popa Majkla Džeksona, Neverland ranč po treći put ide na prodaju za gotovo tri puta nižu cenu od početne.

Vest o ponovnoj prodaji ranča pojavila se uoči prikazivanja dokumentarnog filma Daba Reeda "Napuštajući Neverland", koji prati život dvojice muškaraca koje je, dok su bili dečaci, zlostavljao kralj popa.

Njegovo raskošno imanje već se nekoliko godine prodaje, piše Novac.hr.

Kada je 2015. godine prvi put stavljen na tržište, procenjen je ne 100 miliona dolara, da bi dve godine kasnije njegova cena pala na 67 miliona dolara.

Danas se za ovaj ranč traži svega 31 milion dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik