RIM Mobile Fusion i za Android i iOS uređaje

Bez autora
Dec 06 2011

BlackBerry Mobile Fusion omogućava kompanijama upravljanje smart uređajima bez obzira na proizvođača. Softver podržava i Android i iOS. Kanadski RIM (Research In Motion), proizvođač čuvenog BlackBerry modela, predstavio je novu uslugu namenjenu kompanijama koja im omogućava da upravljaju svojim "pametnim" telefonima - smartphonovoma bez obizira na marku, preneli su francuski elektronski mediji.Softver BlackBerry Mobile Fusion, čije bi lansiranje na tržište trebalo da počne krajem marta, mogao bi da omogući kanadskoj kompaniji da kompenzuje pad prodaje mobilnih uređaja.

RIM Mobile Fusion i za Android i iOS uređajeBlackBerry Mobile Fusion omogućava kompanijama upravljanje smart uređajima bez obzira na proizvođača. Softver podržava i Android i iOS.

Kanadski RIM (Research In Motion), proizvođač čuvenog BlackBerry modela, predstavio je novu uslugu namenjenu kompanijama koja im omogućava da upravljaju svojim "pametnim" telefonima - smartphonovoma bez obizira na marku, preneli su francuski elektronski mediji.

Softver BlackBerry Mobile Fusion, čije bi lansiranje na tržište trebalo da počne krajem marta, mogao bi da omogući kanadskoj kompaniji da kompenzuje pad prodaje mobilnih uređaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik