Samsung sajt "progovorio" srpski

Bez autora
May 12 2010

"Samsung Electronics", lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, postavio je zvaničan internet sajt na srpskom jeziku. "Samsung" je otvorio novo poglavlje u Srbiji za predstavljanje svojih proizvoda i usluga.Potrošači u Srbiji sada imaju priliku da se informišu o proizvodima i inovacijama ove kompanije i na maternjem jeziku, bez potrebe za pretragama na inostranim sajtovima na drugim jezicima. Posetioci sajta pronaći će brojne podatke o mobilnim telefonima, TV ekranima, monitorima, DVD uređajima, Blu-Ray plejerima, kućnom bioskopu, kao i o kamerama, fotoaparatima, digitalnim foto ramovima, štampačima, aparatima za domaćinstvo (frižiderima, veš mašinama, klima uređajima...) i drugim aparatima.

Samsung sajt "progovorio" srpski"Samsung Electronics", lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, postavio je zvaničan internet sajt na srpskom jeziku.

"Samsung" je otvorio novo poglavlje u Srbiji za predstavljanje svojih proizvoda i usluga. Potrošači u Srbiji sada imaju priliku da se informišu o proizvodima i inovacijama ove kompanije i na maternjem jeziku, bez potrebe za pretragama na inostranim sajtovima na drugim jezicima.

Posetioci sajta pronaći će brojne podatke o mobilnim telefonima, TV ekranima, monitorima, DVD uređajima, Blu-Ray plejerima, kućnom bioskopu, kao i o kamerama, fotoaparatima, digitalnim foto ramovima, štampačima, aparatima za domaćinstvo (frižiderima, veš mašinama, klima uređajima...) i drugim aparatima.

Korisni linkovi koji se mogu videti, pored informacija o proizvodima, jesu: lokacije servisa, informacije o garancijama i mogućnost pretrage za određene vrste proizvoda koje zanimaju posetioca.

Sajt je kreiran po uzoru na "Samsung" sajtove širom sveta i nudi kompletan opis proizvoda sa detaljnim karakteristikama, specifikacijama i fotografijama svih uređaja koji su trenutno na raspolaganju.

Za lakšu pretragu, proizvodi su podeljeni u kategorije, tako da, na primer, posetilac sajta može da pristupi informaciji o mobilnim telefonima na osnovu biranja modela telefona koji traži. Ako je izgled, stil, glavna karaktersitika telefona koji se traži, onda posetilac može da selektuje stil i biće mu prikazani svi stilizovani mobilni telefoni.

Sajt, takođe, nudi informacije o kompaniji, kao što je korporativni profil o istoriji "Samsuga", vrednosti i filozofija kompanije, kao i informacije o društvenoj odgovornosti kompanije, i o rukovodstvu i karijeri unutar kompanije.

U odeljku vesti posetioci imaju mogućnost da pročitaju saopštenja na globalnom nivou, kako ona koja se odnose na korporaciju tako i ona koja se odnose na proizvode.

"Samsung Electronics" je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa prihodom od 116.8 milijardi dolara u 2009. godini. Zapošljava približno 188,000 ljudi u 185 filijala, širom 65 država.

Kompanija se sastoji od osam glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: kompanija za vizuelni displej, kompanija za mobilne komunikacije, kompanija za telekomunikacione sisteme, kompanija za digitalne aplikacije, kompanija za informacione tehnologije, kompanija za digitalni Imaging, kompanija za poluprovodnike i kompanija za LCD ekrane.

Prepoznat kao jedan od globalnih brendova sa najbržim rastom, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV aparata, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik