Saradnja Tvitera i ruskog pretraživača Jandeks

Bez autora
Feb 22 2012

Tviter se pridružio ruskom veb pretraživaču Jandeks kako bi u realnom vremenu integrisao kratke poruke - tvitove u rezultate pretraga na tom pretraživaču. Radi se o sporazumu još ograničenom u kompenzovanju “štete” zbog prekida objavljivanja tvitova na pretraživaču Guglu sa kojim je Tviter u zategnutim odnosima.Jandeks dominira ruskim tržištem pretraživača s udelom od oko 60 odsto. Taj pretraživač će integrisati u realnom vremenu u svoje rezultate tvitove na ruskom, ukrajinskom, beloruskom i kazakhstanskom jeziku.

Saradnja Tvitera i ruskog pretraživača JandeksTviter se pridružio ruskom veb pretraživaču Jandeks kako bi u realnom vremenu integrisao kratke poruke - tvitove u rezultate pretraga na tom pretraživaču, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Radi se o sporazumu još ograničenom u kompenzovanju “štete” zbog prekida objavljivanja tvitova na pretraživaču Guglu sa kojim je Tviter u zategnutim odnosima.

Jandeks dominira ruskim tržištem pretraživača s udelom od oko 60 odsto.

Taj pretraživač će integrisati u realnom vremenu u svoje rezultate tvitove na ruskom, ukrajinskom, beloruskom i kazakhstanskom jeziku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik