Šest meseci posle bankrota, Džejmi Oliver otvara 21 novi restoran

Bez autora
Nov 20 2019

Poznati kuvar i televizijska zvezda Džejmi Oliver planira da otvori nove restorane širom sveta, samo šest meseci nakon što je zbog lošeg poslovanja bio primoran da zatvori većinu objekata u Velikoj Britaniji.„Džejmi Oliver grupa“ saopštila je da planira otvaranje 21 novog „Džejmi Oliver“ restorana do kraja 2020. godine. Najmanje dva će biti novog tipa za „opušteno ručavanje“ i nosiće ime „Džejmi Oliver kičen“. Ranije tokom godine kompanija je bila primorana da zatvori većinu restorana u Velikoj Britaniji, a 1.000 radnika je ostalo bez posla.

Šest meseci posle bankrota, Džejmi Oliver otvara 21 novi restoranPoznati kuvar i televizijska zvezda Džejmi Oliver planira da otvori nove restorane širom sveta, samo šest meseci nakon što je zbog lošeg poslovanja bio primoran da zatvori većinu objekata u Velikoj Britaniji.

„Džejmi Oliver grupa“ saopštila je da planira otvaranje 21 novog „Džejmi Oliver“ restorana do kraja 2020. godine. Najmanje dva će biti novog tipa za „opušteno ručavanje“ i nosiće ime „Džejmi Oliver kičen“.

Ranije tokom godine kompanija je bila primorana da zatvori većinu restorana u Velikoj Britaniji, a 1.000 radnika je ostalo bez posla.

Oliver je tada rekao da mu je izuzetno žao zbog svega što se desilo.

Međutim, iako je britanski deo grupe propao, međunarodni poslovi su nastavljeni. Sve zajedno u okviru grupe u 27 zemalja radi 70 restorana, od kojih se svi vode kao franšize.

Prva dva nova restorana biće otvorena na Baliju i u Bangkoku do kraja novembra.

Devetnaest novih restorana biće otvoreno naredne godine pod raznim brend imenima, uključujući „Džejmiz italijan“, „Džejmi Oliver picerija“, „Džejmiz deli“ i „Džejmi Oliver dajner“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik