Slova „Hollywood“ kao hotel

Bez autora
May 12 2010

Hollywood znak je postao simbol modernog doba, čuvena svetska znamenitost sa dugom istorijom rušenja i ponovne izgradnje. Jedna ideja predlaže da se ne sačuvaju samo slova ovog jedinstvenog spomenika, već i da se od njih profitira.„Bayarch” je danska projektantska kuća sa neobičnom idejom kojom su transformisali znak u hotel, pretvarajući svako slovo u deo veće konstrukcije: set luksuznih stanova i hotelski soba sagrađenih iza njih. Samo zamislite pogled sa ovog neverovatnog brda.

Slova „Hollywood“ kao hotelHollywood znak je postao simbol modernog doba, čuvena svetska znamenitost sa dugom istorijom rušenja i ponovne izgradnje.

Jedna ideja predlaže da se ne sačuvaju samo slova ovog jedinstvenog spomenika, već i da se od njih profitira. „Bayarch” je danska projektantska kuća sa neobičnom idejom kojom su transformisali znak u hotel, pretvarajući svako slovo u deo veće konstrukcije: set luksuznih stanova i hotelski soba sagrađenih iza njih. Samo zamislite pogled sa ovog neverovatnog brda.

To bi bilo nezamislivo iskustvo za sve one koji žele da se približe holivudskim zvezdama. Izgleda jako privlačno, ali tokom godina znak je bio oštećen mnogo puta - buntovnici su razmeštali slova, vandali su ih uništili par puta, pijanice su kolima par puta udarile u slova. Ljudi iz „Bayarcha” ne mogu da zamisle bolji način da ojačaju konstrukciju, kao i da zarade od svega toga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik