"Soni" i u Evropi uvodi VOD uslugu

Bez autora
Nov 28 2010

Nakon SAD-a, japanski elektronski gigant "Soni" (Sony) lansira svoj uslugu "videa na zahtev" (VOD) - "Kriositi" (Qriocity) i na evropskom tržištu kako bi odgovorio na sve veći broj TV aparatura povezanih sa Internetom. U "Soniju" se nadaju da će na taj način moći da konkurišu "Guglu" i "Eplu" koji su već napravili prodor na VOD tržište.Radi se o VOD usluzi, relativno jednostavnoj za korišćenje, koja omogućava pregled multimedijskih sadržaja koji se nalaze u prodaji. Da bi pristupio usluzi, dovoljno je da korisnik klinke na ikonicu "Kriositi" na bilo kom proizvodu poslednje generacije marke "Soni".

"Soni" i u Evropi uvodi VOD usluguNakon SAD-a, japanski elektronski gigant "Soni" (Sony) lansira svoj uslugu "videa na zahtev" (VOD) - "Kriositi" (Qriocity) i na evropskom tržištu kako bi odgovorio na sve veći broj TV aparatura povezanih sa Internetom, preneli su francuski elektronski mediji.

U "Soniju" se nadaju da će na taj način moći da konkurišu "Guglu" i "Eplu" koji su već napravili prodor na VOD tržište.

Radi se o VOD usluzi, relativno jednostavnoj za korišćenje, koja omogućava pregled multimedijskih sadržaja koji se nalaze u prodaji.

Da bi pristupio usluzi, dovoljno je da korisnik klinke na ikonicu "Kriositi" na bilo kom proizvodu poslednje generacije marke "Soni".

U "Sonijevoj" ponudi su filmovi (kako klasični, tako i "blokbasteri") i TV serije.

Čim se pošalje porudžbina, veb korisnik ima na raspolaganje 14 dana da odgleda film ili seriju, a tokom 48 sati nakon prvog gledanja sadržaja, korisnik ima mogućnost da ga gleda koliko hoće puta.

Ti multimedijski sadržaji će se prodavati po ceni između 2,99 i 3,99 evra za standardnu rezoluciju i između 3,99 i 4,99 evra za visoku rezoluciju (HD).

Da bi usluga mogla da se koristi, potrebno je imati "Sonijevu" opremu priključenu na internet.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik