Šta nam Google sprema za 2012.

Bez autora
Dec 23 2011

Google će sledeće godine lansirati tablet. Osim da će raditi pod Android operativnim sistemom, sve ostalo se drži u tajnosti. Izvršni predsednik kompanije Google Erik Šmit, naveo je da njegova kompanija radi na tablet uređaju koji bi trebalo da se pojavi na tržištu 2012. godine.Ko će napraviti tablet, koji bi trebalo da funkcioniše pod verzijom Androida - ICS (Ice Cream Sandwich) je, međutim, ostalo nepoznato, kao i njegovi tehnički detalji. Ono što se ne krije, je nastavak partnerstva između Mozzile i Googla, a u vezi sa pristupom Google Searchu preko Mozilla Firefoxa.

Šta nam Google sprema za 2012.Google će sledeće godine lansirati tablet. Osim da će raditi pod Android operativnim sistemom, sve ostalo se drži u tajnosti.

Izvršni predsednik kompanije Google Erik Šmit, naveo je u intervjuu italijanskom dnevniku "Korijere dela sera" da njegova kompanija radi na tablet uređaju koji bi trebalo da se pojavi na tržištu 2012. godine.

Ko će napraviti tablet, koji bi trebalo da funkcioniše pod verzijom Androida - ICS (Ice Cream Sandwich) je, međutim, ostalo nepoznato, kao i njegovi tehnički detalji.

Ono što se ne krije, je nastavak partnerstva između Mozille i Googla, a u vezi sa pristupom Google Searchu preko Mozilla Firefoxa.

Osim toga, svaki dan se, kako je na svom Google + profilu objavio jedan od rukovodilaca kompanije Google Endi Rubin, registruje 700.000 aktivacija Androida, što govori u uspehu tog operativnog sistema.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik