Starbaks otvara najveću kafeteriju na svetu

Bez autora
Sep 10 2019

Najpoznatiji lanac kafeterija Starbaks otvoriće u Čikagu svoj najveći objekat na svetu na 43.000 kvadratnih metara. Iz ove firme su naveli da će restoran otvoriti 15. novembra i da će Čikago zameniti Tokio kao grad sa najvećim Starbaksom.Objekat u Čikagu biće i svojevrsna turisticka atrakcija, a u ponudi će biti i specijalne kafe i čajevi, ogromne posude za kafu. Imaće i barove s koktelima i posluživaće bolju hranu. Kada je Starbaks najavio objekat u Čikagu 2017. godine, najavljeno je da će to biti "potpuno senzualno okruženje za kafu" posvećeno pečenju i pravljenju Starbaksovih kafa iz celog sveta.

Starbaks otvara najveću kafeteriju na svetuNajpoznatiji lanac kafeterija Starbaks otvoriće u Čikagu svoj najveći objekat na svetu na 43.000 kvadratnih metara.

Iz ove firme su naveli da će restoran otvoriti 15. novembra i da će Čikago zameniti Tokio kao grad sa najvećim Starbaksom.

Objekat u Čikagu biće i svojevrsna turisticka atrakcija, a u ponudi će biti i specijalne kafe i čajevi, ogromne posude za kafu. Imaće i barove s koktelima i posluživaće bolju hranu, prenosi B92.net.

Kada je Starbaks najavio objekat u Čikagu 2017. godine, najavljeno je da će to biti "potpuno senzualno okruženje za kafu" posvećeno pečenju i pravljenju Starbaksovih kafa iz celog sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik