Stiže Motorolin Droid 4

Bez autora
Dec 05 2011

U Americi se očekuje lansiranje na tržište nove verzije smartphone modela kompanije Motorola - Droida 4. Radi se o smartphone modelu koji funkcioniše pod operativnim sistemom Android kompanije Google i ima pokretnu tastaturu.Uređaj, između ostalog, ima i taktilni ekran CGG (Corning Gorilla Glass) od četiri inča, rezolucije 540x960 piksela, dvojezgarni procesor od 1,2 gigaherca, RAM memoriju od jednog gigabajta, vebkameru od 1,3 megapiksela, kao i drugu na prednjoj strani od 720 piksela.

Stiže Motorolin Droid 4U Americi se očekuje lansiranje na tržište nove verzije smartphone modela kompanije Motorola - Droida 4.

Radi se o smartphone modelu koji funkcioniše pod operativnim sistemom Android kompanije Google i ima pokretnu tastaturu.

Uređaj, između ostalog, ima i taktilni ekran CGG (Corning Gorilla Glass) od četiri inča, rezolucije 540x960 piksela, dvojezgarni procesor od 1,2 gigaherca, RAM memoriju od jednog gigabajta, vebkameru od 1,3 megapiksela, kao i drugu na prednjoj strani od 720 piksela.

Prilagođen je mreži 4G LTE, a podržava i WiFi i bluetooth.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik