Sve popularnije elektronske knjige

Bez autora
May 20 2011

Kompanija "Amazon" danas je saopštila da trenutno prodaje više knjiga u elektronskom formatu, nego u štampanom. Prodaja nedavno predstvaljene jeftinije verzije čitača digitalnih knjiga "kindl" premašila je prodaju svih dosadašnjih verzija ovog uređaja."Amazon" navodi da je na svakih 100 štampanih knjiga prodatih od 1. aprila prodao 105 knjiga u digitalnom obliku. Ova kompanija prošlog meseca počela je da prodaje uređaj "kindl" za 114 dolara, što je za 25 dolara manje od najskuplje verzije, na kojoj nema reklama.

Sve popularnije elektronske knjigeKompanija "Amazon" danas je saopštila da trenutno prodaje više knjiga u elektronskom formatu, nego u štampanom.

Prodaja nedavno predstvaljene jeftinije verzije čitača digitalnih knjiga "kindl" premašila je prodaju svih dosadašnjih verzija ovog uređaja. "Amazon" navodi da je na svakih 100 štampanih knjiga prodatih od 1. aprila prodao 105 knjiga u digitalnom obliku.

Ova kompanija prošlog meseca počela je da prodaje uređaj "kindl" za 114 dolara, što je za 25 dolara manje od najskuplje verzije, na kojoj nema reklama. "Kindl" ima žestoku konkurenciju u vidu čitača elektronskih knjiga koje proizvode kompanije "Barnes&Noble" i "Apple".

"Amazon-ov" aparat predstavljen je 2007. godine i do sada je najprodavaniji uređaj za čitanje knjiga u elektronskom formatu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik