Tablet Huavej s četiri jezgra

Bez autora
Mar 01 2012

Kineska kompanija „Huavej“ je na sajmu u Barseloni predstavila prvi četvorojezgreni tablet od 10 inča, moćni računar kojim najviše ciljaju na gejmere. „Huavej MediaPad 10 FHD” ima procesor kved-kor Huavej 1.5 GHz, radi na Androidu 4.0 i ponosi se IPS ekranom visoke definicije od 10 inča.Većina korisnika koristi tablete za zabavu, kao što su igre, reprodukcija multimedijalnih sadržaja, surfovanje internetom i čitanje e-knjiga.

Tablet Huavej s četiri jezgraKineska kompanija „Huavej“ je na sajmu u Barseloni predstavila prvi četvorojezgreni tablet od 10 inča, moćni računar kojim najviše ciljaju na gejmere.

„Huavej MediaPad 10 FHD” ima procesor kved-kor Huavej 1.5 GHz, radi na Androidu 4.0 i ponosi se IPS ekranom visoke definicije od 10 inča.

“Većina korisnika koristi tablete za zabavu, kao što su igre, reprodukcija multimedijalnih sadržaja, surfovanje internetom i čitanje e-knjiga”, izjavio je tokom predstavljanja Ričard Ju iz te kineske kompanije.

„Huavej MediaPad 10 FHD” je, prema njegovim rečima, najbrži če­tvoroje­zgreni tablet na tržištu koji pokreće najmanji četvorojezgreni procesor u industriji, a ugrađeni čip K3 GPU mu omogućuje sličnu procesnu snagu i 3D mogućnosti, što ga čini najboljim izborom za gledanje videa u visokoj rezoluciji i za igranje velikog broja najboljih 3D igara.

Pored toga, ovaj tablet odlikuje i brz bežični pristup do 84 Mbps (HSPA+ 21/42/84Mbps), dok u isto vreme nudi podršku za veliki broj mrežnih standarda, uključujući LTE.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik